Societatea noastra este o companie privată înfiinţată în anul 2014 care are ca obiect de activitate producţia de mobilier.

Cu un management cu o experienţă dobandită in peste 12 ani in industria prelucratoare de lemn si productia de mobilier, prioritatea principală a societătii noastre este livrarea către clienţii societăţii de produse cu înalt standard de calitate. Acest lucru este susţinut şi de politica managementului societăţii de a îşi desfăsura activitatea alături de o echipă cu experientă relevantă in industria prelucrării lemnului.

Păstrând un standard de calitate înalt al produselor noastre, asigurăm satisfacţie maximă a clienţilor, reducerea costurilor cat şi creşterea prestigiului companiei noastre.

Fiecare proiect din cadrul societătii noastre este atent monitorizat, urmând procedurile şi standardele de calitate. Cerem aceleaşi standarde de calitate de la furnizorii noştri de materiale şi servicii.

In plus, pentru evitarea creşterii costurilor de fabricaţie şi implicit a preţului produsului finit, societatea noastră a ales foarte atent furnizorul de utilaje necesare producţiei, dezvoltând astfel o relaţie solidă de parteneriat, acesta asigurând un service rapid şi de calitate al utilajelor.